Sommar, krocket och gubbar

Sommaren är i högform. Vi har sommarledigt och sommarjobbar lite huller om oreda. Och vi campar hela familjen under samma tak sedan tre veckor tillbaka. Mysigt. Jag vill ta vara på varje sekund, men det lyckas jag förstås inte med. Jag tänker att det kanske inte är så många fler somrar som vi alla fem bor hemma. Om det nu är någon. Och vad som nu är hemma. För äldst är hemma till största del på Campus och kanske kommer det att bli motsvarande för mellan inom kort. Yngst blir hemma ett tag. Härligt är det så länge det varar och många sköna stunder blir det.

Vi är redo för midsommar. Precis som jordgubbarna. Och vår krocketsäsong har tagit fart. Jag vann minsann dagens omgång. Det lär bli ett nytt "familjeslag" till kvällen. Först ska jag på marknad. Tänkte jag skulle komma hem med en ny mangelkorg. Sådant brukar man finna på marknader, om man letar upp hantverken bland allsköns andra "nödvändigheter".
Revanschomgång till kvällen alltså ...

Trevlig midsommar! Njut vår vackra sommar.
DSC_6004

6 thoughts on “Sommar, krocket och gubbar

 1. Det är mysigt så länge alla barn bor hemma, sen blir det väldigt tyst. I sommar har jag glädjen av att få ha alla tre med familjer här. Visserligen överlappar de varandra bara några dagar, men ändå....

  Reply
  1. Mia

   Post author

   Jag kan lätt föreställa mig att det blir både tyst och väldigt tomt. Inte minst på alla träningskläder och gitarrer som ofta tycks ligga redo i hallen. 🙂 Men så försöker jag också tänka att det blir mer tid och utrymme för J och mig. Kanske har vi gjort oss förtjänta av det. Det gäller bara att hitta "lunken" i ett "nytt" liv. Var sak har sin tid.
   Hoppas att du och din trio med familjer får härliga dagar ihop.

   Reply
 2. Det har verkligen varit en härligt midsommarhelg på alla vis! Tyvärr har vi fått svalare väder här mu men det är bara att förhålla sig!

  Ha en bra söndag 😀

  Reply
  1. Mia

   Post author

   Tack, vi fick en härlig söndag tillsammans. Lite trötta dock efter att ha firat midsommar och träffat vänner i den sol och många varma grader som vädret bjöd. Vi ägnade faktiskt lite tid åt att leta efter skuggan. Det är ofta riktigt sköna sommardagar, tycker jag, när man gör det. 🙂
   Önskar dig en bra start på nya veckan!

   Reply
 3. Hoppas det blev en fin och minnsevärd midsommar.
  Så mysigt med alla hemma! Kan baar konstatera att de åren går så fort, alltför fort.
  Deygt 15 år sedan mina då 20 åringar stod på egna ben utanför hemmet. Men nya tider kommer men barnbarn och minnena finns kvar. Tur det. Men jag kan tycka att jag borde tagit till vara tiden mer och jobbat mindre.
  Tar igen det nu....För tiden har jag och orken också.
  Saknar också krocket och boulespelen och du kan glädja dig åtminstone en sommar till.
  Jag önskar er det bästa av det mesta.
  Tar en extra jordgubbe nu och njuter.
  Stor kram!

  Reply
  1. Mia

   Post author

   Tack, det blev en jättefin midsommar med tid för både familj, vänner, mental vila och stunder med spännande sommarprojekt.
   Ja, det är härligt att få en sommar till då vi alla är samlade. Snart väntar troligtvis annat, som säkerligen blir bra det också.
   Vi "krockar" vidare och har det riktigt gott.
   Tack Ditte, precis detsamma önskar jag dig och de dina: Det bästa av det mesta!
   Varm kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


two × 3 =