Barfota kliver jag in

Jag trär smultron på strån och tycker det är härligt att vara mitt i sommaren. Den luktar gott och nätterna är ljusa. Trädgården blir ett rum dit dörren står öppen. Barfota kliver jag in. Jag tar med mig mitt kaffe. Morgontidningen. Kanske lunchen. Njuter kvällen. Gärna musik om jag ska vara där inne en stund. Andas nytt. Rofyllt. Balsam för själen. Så vill jag gärna ha det, nu och en stund framöver. Och gärna lite längre.
Jag går barfota och sjungande genom det gröna. Känner med handen över det mjuka nyutslagna.
"Nu är det gott att leva, på en sommardag. Här står Adam o Eva, här står du o jag..."

Ha nu en riktigt härlig sommar!

 

6 thoughts on “Barfota kliver jag in

 1. Så fint du beskriver din sommarkänsla. Jag vill också vara där och ta del av den.
  Önskar dig en härlig sommar.
  Stor kram!

  Reply
  1. Mia

   Post author

   Sommaren är bra härlig. Ibland dock med väl stora förväntningar och lite för mycket på agendan. Man får se till att ta sig en stund i skuggan när sommaren är så varm som nu, med svala drycker och bra böcker. Jag njuter.
   Vi hörs framöver Ditte!
   Kram i sommaren!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 1 = four