Nu har jag suttit länge nog …

Nu har jag suttit länge nog på min trappa, under helt fel säsong ( och inte bara en utan flera ) omgiven av påskliljor. Inte IRL om man ska svänga sig med ett löjligt uttryck, vilket jag förstås inte har lust med. Jag föredrar att säga: inte i verkliga livet, men fångad på ett foto i den virtuella världen. Ja, där har jag suttit bland påskliljor sedan i april för länge sedan och nu tyckte jag det var dags för en uppdatering. De fina röda gummistövlarna, som jag en gång fick i julklapp av allra finaste trion, som har varit basen på förstasidans olika foton genom de år som jag har funnits på detta forum - riktiga trotjänare - de har nu gått hädan. Tidens gång. Så här står jag i stället i min gula regnjacka och min nya, gula, fina sydväst och är glad. Väntar i solsken på höstens regn. Redo! 

 

8 thoughts on “Nu har jag suttit länge nog …

 1. Härliga bilder! Och jag blir så glad av att se dem. Har du månne också bytt ut de röda stövlarna mot gula. Du ser så glad ocg öfrnöjd ut och är helt klart beredd att möta hösten med allt den har med sig.
  kram

  Reply
  1. Mia

   Post author

   Tackar! 🙂
   De gula stövlarna finns i tanken.
   Redo för höst ock kanske för ett litet stövelinförskaffande.
   Kram!

   Reply
 2. Vilken härlig bild på dig! Du lyser som solen och den gula regnjackan klär dig fint! Ni lyser ju liksom ihop! Jag är galet glad i gult just nu.
  Ha en fin höst i din regnjacka, fast jag hoppas på mycket sol.
  Kram Kajsa

  Reply
  1. Mia

   Post author

   Tack för det!
   Att gult är fult, det är inte alls sant. Gult är jättefint. En färg att bli härligt glad av när hösten tränger sig nära inpå.
   Regn och sol lite blandat - en fin kombo i oktober.
   Kram!

   Reply
 3. Underbart Mia! Gladbild! Och visst vill vi förändra då det är tid för det. Och så blir jag glad för jag gillar också regn - så roligt få en sydvästvän! Ställer mig bredvid dig och sträcker ut armarna - har haft regnkläder på denna veckan 🙂
  Kram

  Reply
  1. Mia

   Post author

   Tack! Förändringar kan ge lite "luft under vingarna" och det kan vara bra emellanåt.
   Jag är glad för min sydväst och extra glad förstås över en fin sydvästvän. Speciellt en som står bredvid med armarna i luften - det gillar jag. 🙂
   Kram till dig!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 + = twelve