Jag går den korta vägen …

... från viken där jag helst tar dagens dopp. Barfota fötter, blöta badkläder i handen och insvept i ett stort badlakan. Hängmattan har äntligen hamnat på en plats där jag gärna vill vara och nu finner jag en stund. Gungar sakta fraaam ... och ... tillbaaaka ... medan blicken vilar på fjäderlätta moln som i sakta mak rör sig över en blå himmel. En himmel alldeles proppfull av sol. Doft av nytvättad lakansväv vajar i vinden nära intill. Det är så mycket sommar så det nästan knakar i fogarna. Och jag är mitt i den.

6 thoughts on “Jag går den korta vägen …

 1. Vilken ljuvlig känsla att vara mitt i sommaren- Och du lyckas verkligen förmedla den. Tar till mig allt. Tror tyvärr att jag på något sätt hamnat bredvid sommaren och ser den men på avstånd. Får se till att ändra det.
  Varm kram och njut av allt som är här och nu.

  Reply
  1. Mia

   Post author

   Absolut. Denna sommar bjuder på de mest underbara dagar, och jag passar på att njuuuuuta. 🙂 Men jag vet också att det ibland kan vara knepigt att befinna sig "mitt i". Hoppas du snart finner en stund och plats för "här och nu". 😊
   Varm kram till dig.

   Reply
 2. Underbart! Ja, den här sommaren har verkligen burit med sig ett väder att njuta i. Många soliga dagar. Hängmatta, vad mysigt det låter. Njut på, fortsätt att njuta så länge det bara går.

  Må gott! Kramar
  Christina

  Reply
  1. Mia

   Post author

   Massor av väder att må gott i har den bjudit på, sommaren. Och äntligen har jag en hängmatta ... mellan två träd. precis som jag har önskat 🙂
   Tack, du också!
   Varm kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven + = 8