Jag är fast bland olika världar …

... över tid och rum och känslan är härlig. Ger mig den flykt från verkligheten, som jag förvisso verkligen inte vill fly ifrån, men som ändå berikar. Böcker!
De sju systrarna har fått mig att inte vilja vara nån annanstans. Underbar bokserie, jag slukar den ena efter den andra. En kravlös resa att må bra av, bland spännande karaktärer, olika tidsepoker och vitt skilda platser. En askungesaga för vuxna.
Eftersom jag knappt kan slita mig kommer det att bli en lättnad när pärmen slås igen efter sista sidan i sista boken. Samtidigt en olidlig saknad efter dessa miljöer och människor jag vistats i och fått bekanta mig med.
Man är själv inte just lätt att leva med i tider då man inte kan hantera detta slags "missbruk", men SÅ vill jag att en bra bok ska vara. Jag låter mig omslutas och njuter så länge det varar.
I helgen är jag "gräsänka", så sannolikt blir det stunder att komma flera sidor längre på min "resa". Men jag ska också lämna utrymme för en härlig tjejkväll med den kompis jag känt allra längst - det har hunnit bli en stund.

4 thoughts on “Jag är fast bland olika världar …

 1. Det är så skön känsla när man hittar en bra bok som bara suger in en i storyn. En plats man kan förlora sig själv en stund, en plats att drömma,sig bort. Det var längesedan jag läste en sådan bra bok. Har hört talas om dessa böcker men än har de inte korsat min väg.
  God läslust i höst.
  Kram Kajsa

  Reply
 2. Vad roligt att du också läser dessa "Sju systrar" . Jag var lite sen i starten men nästan alla i vår bokklubb har läst böckerna. Har för egen del bara kommit itll del 3. Men ser fram emot att läsa alla. Instämmer så i dina tankar. Verkligen en reseupplevelse och på olika sätt. Så givande.
  Kram

  Reply
  1. Mia

   Post author

   Själv är jag snart färdig med fyran. Både du och jag kan vara glada åt att vi har några böcker kvar. Berikande. 🙂
   Kram till dig Ditte!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven − = 2