Solvarmt och klara, härliga färger

Idag börjar sommaren på riktigt. Det är så det känns när man har barn som går i skolan. Inte äldre än att man fortfarande får vara med på skolavslutning. Examen i kyrkan. Den blomstertid nu kommer. Den jag tycker redan har kommit, fast den också ännu är och som det gärna får komma mer utav. Nu går livet in i en annan lunk. Även för oss som fortsatt några veckor har en klocka som väcker på mornarna.
Vi kan inte alla vara i kyrkan idag. Det är så det är. Men vi är många som kommer att vara där. Här hemma står en trädgårdsbukett och signalerar sommarlov. Så blir det jordgubbstårta när vi alla är samlade. Men först en skål med nyskördade, solvarma, ljuvligt röda gubbar till frukost. Mycket solvarmt och klara, härliga färger - det hör till ett sommarlov.

DSC_3319

DSC_3322

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight − 7 =