Jag går den korta vägen …

... från viken där jag helst tar dagens dopp. Barfota fötter, blöta badkläder i handen och insvept i ett stort badlakan. Hängmattan har äntligen hamnat på en plats där jag gärna vill vara och nu finner jag en stund. Gungar sakta fraaam ... och ... tillbaaaka ... medan blicken vilar på fjäderlätta moln som i sakta mak rör sig över en blå himmel. En himmel alldeles proppfull av sol. Doft av nytvättad lakansväv vajar i vinden nära intill. Det är så mycket sommar så det nästan knakar i fogarna. Och jag är mitt i den.

One thought on “Jag går den korta vägen …

  1. Vilken ljuvlig känsla att vara mitt i sommaren- Och du lyckas verkligen förmedla den. Tar till mig allt. Tror tyvärr att jag på något sätt hamnat bredvid sommaren och ser den men på avstånd. Får se till att ändra det.
    Varm kram och njut av allt som är här och nu.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× one = 7