Återträff

När vi summerar november konstaterar jag att den med råge besvarade min och yngste familjemedlemmens önskan då vi kände oss redo för gråmys. Många ljus har blivit brända och därför kom stumpstaken, som jag fått som fin present, snabbt till glädje och nytta.
Vi har haft en återträff hos mig idag. Ett gäng tjejer som jag en gång arbetat tillsammans med. Det är ganska längesedan nu, men vi träffas alltjämt ett par gånger om året och har en heldag tillsammans. En riktigt go vänskap har vuxit sig stark och det här är lite av heliga tillfällen. Jag blev förärad både en härlig bukett och den fina ljusstaken med plats för överblivna stearinstumpar. Det tar jag gärna med mig in i advent.

DSC_2244

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 × nine =