Vilken uppföljning!

Vi slår armarna både om oss själva och varandra bara vi tittar på termometern i köket. Natt- och morgontemperaturen visar överraskande många minus och får oss att huttra redan där vi står. Ska man ut idag gäller mössa, vantar och goa, varma kängor. Och det är klart att man måste ut idag, för det dröjer inte länge, så stiger solen och bjuder med råge på helande ljus och värme. Precis vad jag behöver. Speciellt efter en måndag som nästan inte kan lyckas med annat än att bjuda på något bättre, och det gör den verkligen storstilat. "Vanlig sketen tisdag", sa Findus till Pettson. Han skulle ha varit med idag. Vår gamla baka-matbröds-bok har lagts fram på köksbänken och manar till att ta sig an någon av innehållets utmaningar, men det får vänta, först måste jag ut.
DSC_5437 DSC_5435 DSC_5434DSC_5431DSC_5430DSC_5414Tillbaka hemma gör en go yllefilt om rygg och axlar det möjligt att ta kaffet ute. Sådana här dagar vill man inte in. Brödbak! Det får bli sent i kväll i så fall.

8 thoughts on “Vilken uppföljning!

 1. Om man bara tar sig i kragen och ger sig iväg ut, så är de flesta dagar helt underbara. Det är bara det att man ser det inte lika bra inomhus, har jag märkt. Man måste gå ut. Ha det bra

  Reply
  1. Mia

   Post author

   Vi har nog gjort samma upptäckt du och jag. 😉 Tar man sig väl ut, är det alltid med laddade batterier man går tillbaka in.

   Reply
 2. Vilken vacker promenad jag fick följa med på och att gå längs havet är i sig en lisa för själen. Gott om kläder på så är man väl rustad.
  Tacl för vackra bilder!
  Jag förstår verkligen att brödbaket fick vänta. Dessa vackra dagar passar bra att tillbringa i solen.
  Stor kram!

  Reply
  1. Mia

   Post author

   Just den här promenaden, i bokskogen längs med havet ... den är meditativ. Att sedan solen bjuder värme, som lockar till att ta med kaffekoppen ut, gör ju inte saken sämre. Härlig vår i sikte!

   Reply
 3. Så härlig er dag såg ut. Det är det där med att ta sig i kragen. Och med bra kläder fixar man de flesta väder. Här hos mig har vi massor med snö och inte alls vårlandskapet som hos dig. Ha en underbar helg. Kram

  Reply
  1. Mia

   Post author

   Ja, det är goa stunder. Men när solen skiner hos dig Helena, då glittrar det alldeles sagolikt i en snöig värld. Visst kan man längta efter våren, men den som väntar på något gott ...
   Ha en riktigt fin helg du med.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 + = ten