Svängig välgörenhet

Oj, oj , oj ... busy, busy. Många timmars rep.
Så är livet när jag och Sofia, Sofia Källgren alltså, ställer till med kyrkokonsert tillägnad läkarmissionen. Eller rättare; alla de som läkarmissionen hjälper med sina insatser. Behjärtansvärt minst sagt, så alla timmars körrep var för ett gott ändamål och ett sant nöje hela vägen. I lördags fick vi det att svänga. Det är som de säger, körsång är ett av de inslag i tillvaron som är välgörande för hälsan. För det var ju förstås i kören, ganska anonymt alltså, som jag tog plats. Men likväl en liten del av något stort.
Nu känns torsdagen lite tom, för kören går i vila efter intensiva torsdagsövningar under flera veckor. Jag hoppas på några julsånger fram över som redan är inövade och sitter. Snart är vi ju där. Advent och stundande jul. Efter en osedvanligt grå november kan det nog  vara till gagn för sinnet att tända upp några extra ljus.

 

6 thoughts on “Svängig välgörenhet

 1. Mysigt att sjunga i kör.....och med Sofia K, lite wow känsla. Själv har jag inte sjungit i kör på många gånger, men hörde att min syster tydligen hoppat in en joy kör.

  Nu längtar man lite efter julsånger, luciatåg och julkörer

  Kram Kajsa

  Reply
  1. Mia

   Post author

   Att sjunga i kör ger sann glädje och energi. Prova vet ja´. 🙂
   Ja, nu ser jag också fram mot adventsmyset med allt stämningsfullt.
   Kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


three + 6 =