Då och då …

... när jag tittar inom någon bland fina bloggvänner, dyker BPs skyltsöndag upp. Där har jag vandrat runt och bekantat mig med diverse på olika vis tänkvärda skyltar av flera slag. Nu är söndagen passerad och vi har lite bryskt "brakat in" i en ny vecka, så där som det ofta är att lämna helgen för att ta tag i vardagen. Men medan det ännu var söndag var J och jag på "finpromenad" i "stora staden". Vandrade runt och roade oss med fönstershopping, när blicken fastnade i skylten till en av butikerna. Lite extra fin tyckte jag, i tider som dessa. Något att ta med sig.

8 thoughts on “Då och då …

  1. Så viktiga ord! Ord som betyder så mycket för alla och envar. Skulle önska att liknande fanns på många ställen. Tror orden skulle ge stor glädje till många.
    Kram

    Reply
  2. Men så roligt att du fann en också - jag såg en för en tid sedan nånstans och skulle fota, men i det samma ringde telefonen och jag glömde hela skylten, nu fick jag bli glad två gånger även om den jag säg först hade lite annan utformning - men budskapet är det samma!
    Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− two = 4