Omtanke

Söndag och sol - härligt! Vi dukar fram frukosten ute du och jag. En bukett med liljekonvalj står mitt på bordet och påminner om att det är en söndag som betraktas som alla mammors. Buketten doftar härligt kring oss där vi sitter och gungar behagligt i var sin trädgårdsstol. Då överraskas jag av att vår trio dyker upp och gratulerar. Lite vilsna, det är så jag föreställer mig dem, har de på egen hand tagit sig till plantskolan för att leta efter något som de så gärna vill att jag ska tycka om. De vet att det är rätt ställe att leta på. Självklart tycker jag om. Väldigt mycket tycker jag om. Allra mest förstås den omtanke de visar, men också mycket om trädgårdens nya tillskott, som får bli en symbol just för den. Min fina "Blue Eyes" klematis, vald med omsorg, ska få en solig plats som sin alldeles egen. Jag tror att den ska få göra klängrosorna sällskap i sommar.

DSC_3235

DSC_3241

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 − = four